wasmachines voor wasserettes

Op zoek naar wasmachines voor je professionele wasserette? Wij begrijpen hoe belangrijk het is om kwalitatieve machines te hebben die altijd doordraaien. Daarnaast denken wij graag met je mee voor betalingsoplossingen, van het ouderwetse muntautomaat tot de moderne betaalautomaten met contactloos betalen.

Weet je niet zeker wat u nodig heeft? Wij kunnen je helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor je bedrijf. Kies uit een breed scala aan professionele wasmachines, drogers en mangels voor verschillende budgetten. Ook kunnen wij je helpen met het vinden van het juiste merk waaronder Miele Professional en Electrolux Professional.

Met onze flexibele financieringsregelingen, zonder investering, maken wij duurzaam en professioneel wassen betaalbaar en word je ondersteund door probleemloze service waarop je kan vertrouwen.

Wij hebben de grootste voorraad Miele Professional en Electrolux professional wasmachines en plaatsen al meer dan 30 jaar bij onze klanten. 

Wij bieden ook gebruikte professionele wasmachines aan. Deze worden compleet gereviseerd inclusief een revisie- en garantiecertificaat. 

Weet je niet wat het beste bij je situatie past? Plan dan gerust een gratis advies gesprek in en maak gebruik van onze ruim 30 jaar ervaring.

 

Sorteer op:
Electrolux
Professionele Electrolux WH6-6
6 kg capaciteit
Electrolux
Professionele Electrolux WH6-8
8 kg capaciteit
Miele
Professionele Miele PWM 908
8 kg capaciteit
Miele
Miele PW 5105 Vario
10 kg capaciteit
Electrolux
Industriële Electrolux WH6-11
11 kg capaciteit
Miele
Industriële Miele PWM 912
12 kg capaciteit
Miele
Industriële Miele PDR914
14 kg capaciteit
Electrolux
Industriële Electrolux TD6-16
16 kg capaciteit
Airwallet
betalingssyteem
Muntautomaat
Betalingssysteem
zeepdoseersysteem
Doseersysteem
wasserette wasmachine kopen?
wasserette wasmachine kopen?

Bij Laundry Systems begrijpen we dat wasserettes veeleisende omgevingen zijn, waar betrouwbaarheid en duurzaamheid van cruciaal belang zijn. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan wasmachines die speciaal ontworpen zijn om aan je behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een krachtige industriële wasmachine voor grootschalige operaties of een compacte machine voor een kleinere wasserette, wij hebben de juiste oplossing.

Onze gereviseerde wasmachines ondergaan een grondige inspectie en worden met zorg gereviseerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ze zijn niet alleen betrouwbaar, maar ook een kosteneffectieve keuze voor uw wasserette. Daarnaast bieden we ook nieuwe wasmachines van Miele en Electrolux, die bekend staan om hun uitstekende prestaties en duurzaamheid.

Officiële Miele en Electrolux dealer

Wij zijn exclusieve dealer van de top merken Miele en Electrolux, de industriële wasmachines van deze merken hebben elk hun eigen sterke eigenschappen. Eén van de overeenkomsten is dat ze allebei gevestigde merken zijn met kwaliteit ontzettend hoog in het vaandel.

Waarom kiezen voor Laundry Systems

Naast onze 30 jaar aan ervaring in de industriële wasmachine markt hebben wij de grootste voorraad van de Benelux. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij altijd een passende oplossing direct en snel kunnen leveren. 

Daarnaast houdt het niet op als de machine is aangeschaft, wij weten dat de was altijd door gaat. Ook na de aanschaf zorgen wij voor onderhoud en staan wij 24/7 klaar voor eventuele storingen.

Uiteraard begrijpen wij als geen ander dat je niet zomaar een industriële wasmachine aanschaft. Je moet namelijk rekening houden met bijvoorbeeld het aantal kilo's wat je wil gaan wassen, of je de juiste afvoeren hebt, of je krachtstroom tot je beschikking hebt en of je wilt huren, kopen of bijvoorbeeld leasen.

Wij bieden je graag onze 30 jaar ervaring aan zodat je zelf niet op onderzoek hoeft te gaan, plan gerust een vrijblijvend adviesgesprek in.

Ja ik wil graag een adviesgesprek!