Electrolux WB6-20

Über diese Maschine

Deze nieuwe industriële barrier wasmachine uit de nieuwe lijn van Electrolux bevat een laadcapaciteit van 20 kg. De machine is door de unieke bouw met een vieze en een schone zijde extreem geschikt voor situaties waar volgens de hoogste hygiëne eisen moet worden gewassen. Lees meer >

  • wave-shape 20 kg Fassungsvermögen
  • wave-shape Erfüllt strengste Hygieneanforderungen

auf Lager

Spezifikationen
Offizieller Händler von
  • Electrolux_logo
  • miele-logo
Frage unsere Spezialisten!

Als zertifizierter Spezialist helfen wir Ihnen gerne bei der Suche nach der besten Waschlösung!

Frage unsere Spezialisten!
Kontaktieren Sie uns
CEO
CEO
Moderna

"Innerhalb eines Jahres gemeinsam an einer der nachhaltigsten Wäschereien zu bauen, ist eine Leistung für sich. Tiefen Respekt für eure Teamarbeit, harte Arbeit, Widerstandsfähigkeit und Einsatzbereitschaft. Ohne euch hätten wir das niemals geschafft!"

Mehr Informationen

De nieuwe barrier wasmachines in de L6000 lijn van Electrolux zijn van uitzonderlijke kwaliteit. Door het unieke ontwerp en unieke functies zijn de machines geschikt om te voldoen aan de hoogste hygiëne-eisen. De barrier wasmachine heeft een opening aan de voor en achterkant wat functioneert als vieze en schone zijde.

De was wordt aan de ene kant geladen en aan de vieze kant uitgeladen. Daardoor kan de machine in een muur geplaatst worden waardoor vieze en schone was nooit met elkaar in aanraking komen. Zo kan besmettingsgevaar uitgesloten worden.

Daarnaast is de machine uitgerust met een zeer uitgebreide besturing wat het mogelijk maakt om alle soorten was goed te reinigen. Middels een automatisch zeepdoseersysteem is zeer eenvoudig geautomatiseerd de juiste processen in te stellen.

Daarnaast is de machine ontworpen om extreem weinig water en energie te verbruiken. Middels verschillende slimme meters wordt het verbruik aangepast op de belading zodat je nooit teveel water of chemie verbruikt. Door de online connectie met de besturing zijn de processen gemakkelijk te optimaliseren en heb je altijd inzicht in de prestaties van de machine. 

 
Wat wij verder voor je kunnen betekenen

 

Naast het leveren van nieuwe apparatuur van Electrolux zijn wij ook gecertificeerd dealer van Miele Professional en verkopen wij ook gereviseerde wasmachine, drogers en mangel.  

Vrijwel alle producten zijn uit voorraad leverbaar of op korte termijn te leveren in Nederland of internationaal. Neem contact op voor de mogelijkheden.

laundry
350+ Maschinen auf Lager

Sowohl kleine als auch die größten Maschinen

official-documents
Offizieller exklusiver Händler

Von den Topmarken Electrolux und Miele

price-tag
Viele Finanzierungsmöglichkeiten verfügbar

Wir helfen gerne mit der geeignetsten Lösung.

washer-machine
Neue & überholte Ausrüstung

Mieten, leasen oder kaufen? Bei uns ist vieles möglich.