Wasmachine met betaalsysteem

Een wasmachine met een betaalsysteem of muntautomaat is een type wasmachine dat wordt gebruikt in openbare ruimtes zoals een wasserette, studentenhuisvesting, hotels en campings. 

Uiteraard vervangen wij tegenwoordig de klassieke muntautomaat door moderne betaalsystemen, bijvoorbeeld de airwallet

Hieronder vind je een greep wasmachines die kunnen worden aangesloten op een betaalsysteem.

Sorteer op:
Electrolux
Professionele Electrolux WH6-6
6 kg capaciteit
Electrolux
Professionele Electrolux W555H
6 kg capaciteit
Electrolux
Professionele Electrolux TD6-7
7 kg capaciteit
Electrolux
Electrolux T4190
7,5 kg capaciteit
Electrolux
Industriële Electrolux W4105H
10 kg capaciteit
Electrolux
Industriële Electrolux WH6-11
11 kg capaciteit
Electrolux
Electrolux T4250
13 kg capaciteit
Muntautomaat
Betalingssysteem
Airwallet
betalingssyteem
Wat onze klanten over ons zeggen
Wasmachine met betaalsysteem
Wasmachine met betaalsysteem

Wij leveren zowel nieuwe, als gereviseerde professionele wasmachines met betaalsystemen, wij kunnen een klassiek muntautomaat installeren, maar ook moderne betaalsystemen.

Wasmachine met modern betaalsysteem

Voor het moderne betaalsysteem gebruiken wij de airwallet. Met Airwallet kunnen klanten gemakkelijk online hun wasbeurt betalen. dus geen muntsysteem of contant geld meer nodig! Het betaalsysteem is gemakkelijk te installeren in uw wasmachine of droger. ook kan je er voor kiezen om er een Airwallet Anton bij te nemen. dat is een paneel die je aan de muur vastmaakt, zodat de klant ook via de pinpas kan betalen.

Uiteraard kunnen wij ons voorstellen dat veel mensen uit jouw doelgroep nog contant willen betalen, wij kunnen daarom ook twee systemen met elkaar combineren. 

Waarom kiezen voor Laundrysystems

Naast onze 30 jaar aan ervaring in de industriële wasmachine markt hebben wij de grootste voorraad van de Benelux. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij altijd een passende oplossing direct en snel kunnen leveren. 

Daarnaast houdt het niet op als de machine is aangeschaft, wij weten dat de was altijd door gaat. Ook na de aanschaf zorgen wij voor onderhoud en staan wij 24/7 klaar voor eventuele storingen.

Uiteraard begrijpen wij als geen ander dat je niet zomaar een industriële wasmachine aanschaft. Je moet namelijk rekening houden met bijvoorbeeld het aantal kilo's wat je wil gaan wassen, of je de juiste afvoeren hebt, of je krachtstroom tot je beschikking hebt en of je wilt huren, kopen of bijvoorbeeld leasen.

Wij bieden je graag onze 30 jaar ervaring aan zodat je zelf niet op onderzoek hoeft te gaan, plan gerust een vrijblijvend adviesgesprek in.

Ja ik wil graag een gratis adviesgesprek!