Gereviseerde industriële wasmachines

Op zoek naar 2e hands industriële wasmachines? Hieronder staan als onze gereviseerde wasmachines. Wij zorgen dat al onze 2e hands wasmachines weer als nieuw draaien en bieden je uiteraard ook garantie aan. Op zoek naar nieuwe industriële wasmachines? Ook deze leveren wij!

Weet je niet wat het beste bij je situatie past? Plan dan gerust een gratis advies gesprek in of bekijk onze nieuwe industriële wasmachines.

Sorteer op:
Miele
Miele PW 5105 Vario
10 kg capaciteit
Miele
Miele WS5101
12 kg capaciteit
Tijdelijke actie
Miele
Miele PW6101
10 kg capaciteit
7.800,-
3.999,-
Electrolux
Electrolux W4105H
10 kg capaciteit
Tijdelijke actie
Miele
Miele WS5100
10 kg capaciteit
10.749,-
2.499,-
Electrolux
Electrolux W5105H
10 kg capaciteit
Tijdelijke actie
Miele
Miele PW6131
13 kg capaciteit
8.500,-
4.999,-
Tijdelijke actie
Electrolux
Electrolux W4130H
14 kg capaciteit
7.800,-
4.999,-
Miele
Miele WS5140
14 kg capaciteit
Miele
Miele WS5141
14 kg capaciteit
Electrolux
Electrolux W5130H
14 kg capaciteit
Miele
Miele PW6161
16 kg capaciteit
Gereviseerde industriële wasmachine kopen?

Hierboven zie je onze gereviseerde industriële wasmachines, naast gereviseerde industriële wasmachines bieden wij ook nieuwe wasmachines aan.

Industriële wasmachines zijn geschikt voor als je sneller, grotere volumes en goedkoper wilt wassen. Ze zijn uitermate geschikt om intensief mee te wassen. Bovendien gaan industriële wasmachines een stuk langer mee dan huishoudelijke of professionele wasmachines.

Nieuwe of gereviseerde industriële wasmachine?

Wij bieden zowel gereviseerde- als nieuwe industriële wasmachines aan, zelfs een combinatie is mogelijk. 

Toen wij 30 jaar geleden begonnen was het reviseren van industriële en professionele wasmachines onze core business. Wij reviseren al 30 jaar Miele en Electrolux wasmachines, wij kennen alle machines van binnen en buiten. Hierdoor draaien al onze gereviseerde wasmachines weer als nieuw en bieden wij je uiteraard ook garantie aan.

wij exporteren onze gereviseerde en nieuwe wasserij machines over de gehele wereld, en plaatsen deze machines met ons eigen team op jouw locatie. In onze eigen werkplaats in Hardenberg (Overijssel/Nederland) reviseren wij elke machine die wij leveren. Zo weet je zeker dat je een machine koopt welke vele jaren mee gaat.

Wij hebben zowel nieuwe als gereviseerde machines op voorraad staan.

Geschikte branches industriële wasmachines

Het feit dat industriële wasmachines een stuk langer mee gaan maakt deze wasmachines uitermate geschikt voor:

  • wasserijen;
  • wasserettes;
  • zorg;
  • stomerijen;
  • horecagelegenheden;
  • campings/recreatie;
  • Maritieme sector;
  • stallen;
  • tankstations.

Deze sterke wasmachines zijn in feite voor iedereen die op professioneel niveau willen wassen.

Verschil industriële wasmachines en professionele wasmachines

Het verschil tussen industriële wasmachines en professionele wasmachines is lastig te bepalen. Dit komt al snel neer op appels met peren vergelijken. Professionele wasmachines lijken in eigenschappen vaak op geoptimaliseerde huishoudmachines. Integendeel tot Industriële Wasmachines die wel degelijk anders zijn gebouwd.

Uiteraard vraagt iedere wasoplossing om maatwerk, voor de één is een professionele wasmachine de oplossing terwijl de andere situatie wellicht om een industriële wasmachine vraagt. Wij snappen dat je niet iedere dag voor deze keus staat. 

Wij helpen je graag om de juiste keus te maken zodat je later geen spijt krijgt van de gekozen oplossing, vraag gerust om gratis advies en één van onze adviseurs staat je graag te woord digitaal of met een verse kop koffie.

Officiële Miele en Electrolux dealer

Wij zijn exclusieve dealer van de top merken Miele en Electrolux, de industriële wasmachines van deze merken hebben elk hun eigen sterke eigenschappen. Eén van de overeenkomsten is dat ze allebei gevestigde merken zijn met kwaliteit ontzettend hoog in het vaandel.

Waarom kiezen voor Laundry Systems

Naast onze 30 jaar aan ervaring in de industriële wasmachine markt hebben wij de grootste voorraad van de Benelux. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij altijd een passende oplossing direct en snel kunnen leveren. 

Daarnaast houdt het niet op als de machine is aangeschaft, wij weten dat de was altijd door gaat. Ook na de aanschaf zorgen wij voor onderhoud en staan wij 24/7 klaar voor eventuele storingen. 

Uiteraard begrijpen wij als geen ander dat je niet zomaar een industriële wasmachine aanschaft. Je moet namelijk rekening houden met bijvoorbeeld het aantal kilo's wat je wil gaan wassen, of je de juiste afvoeren hebt, of je krachtstroom tot je beschikking hebt en of je wilt huren, kopen of bijvoorbeeld leasen.

Wij bieden je graag onze 30 jaar ervaring aan zodat je zelf niet op onderzoek hoeft te gaan, plan gerust een vrijblijvend adviesgesprek in.

Ja ik wil graag een adviesgesprek!