Waarom kiezen voor een bedrijfswasmachine?

Wanneer je grote hoeveelheden was moet verwerken binnen je bedrijf kan het goed zijn om te kiezen voor een bedrijfswasmachine. Een bedrijfswasmachine is een professionele of industriële wasmachine die er voor zorgt dat er grotere hoeveelheden was te verwerken zijn in kortere tijd. Daarnaast zijn bedrijfswasmachines zeer geschikt voor zwaardere vervuiling en hebben de bedrijfswasmachines een langere levensduur.

 

Wanneer kiezen voor een bedrijfswasmachine?

 

Je komt vaak voor de keuze te staan wanneer je huishoud wasmachine niet meer geschikt is voor de hoeveelheid was die je te verwerken hebt te merken aan dat de machine te lange procestijden heeft, te vaak defect is of te weinig kilo's was in 1 wasbeurt kan verwerken. Zo gauw je tegen een van deze problemen aanloopt is de keuze voor een professionele of industriële wasmachine een zeer goede keuze.

 

Bedrijfswasmachine voor iedere situatie

 

Of je extreem veel wast, extreem zware vervuiling heeft of simpelweg een was snellere en betrouwbare machine wil, voor elke situatie is er een geschikte bedrijfswasmachine te krijgen. Wij verkopen zowel nieuwe als gereviseerde apparatuur met een capaciteit van 6 tot 120 kilo. De machines zijn geschikt voor iedere situatie waar professioneel of industrieel gewassen wordt. We zijn gecertificeerd dealer van Miele Professional en Electrolux waardoor we absolute A-kwaliteit kunnen leveren voor iedere situatie waar een bedrijfswasmachine benodigd is.

Naast dat we nieuwe wasmachines leveren kunnen we ook een gereviseerde machine aanbieden. Dit zijn vaak jong-gebruikte modellen van Miele en Electrolux die door onze technische dienst volledig onder handen genomen zijn. Hierdoor zijn de machines weer in top staat en geschikt om weer jaren mee te gaan.

 

Extreem grote voorraad bedrijfswasmachines

 

Wij hebben de grootste voorraad nieuwe en gereviseerde bedrijfswasmachines in heel de Benelux. We hebben meer dan 300 modellen op voorraad waardoor je bij ons altijd snel bent geholpen. Ons motto is niet voor niets: vandaag kopen, morgen draaien. Dit is door onze grote voorraad en eigen monteurs ook daadwerkelijk mogelijk.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen, of wil je graag geadviseerd worden door een van onze medewerkers?

Vul dan een contactformulier in, plan een adviesgesprek of neem direct contact op via een van de onderstaande contactgegevens:

M: [email protected]

T: 0623093317

 

 

Bekijk al onze bedrijfswasmachines