Industriële Drogers van Electrolux

Op zoek naar een nieuwe of gereviseerde industriële droger van Electrolux? Ontdek de kracht van Industriële drogers bij Laundry Systems:

✓ Officiële Elektrolux en Miele dealer
✓ Zowel nieuw & gereviseerd
✓ Grootste voorraad Benelux
✓ Geen wachttijden
✓ Inclusief plaatsing en technisch advies
✓ 30 jaar ervaring

Weet je niet wat het beste bij je situatie past? Plan dan gerust een gratis advies gesprek in en maak gebruik van onze 30 jaar ervaring. 

Sorteer op:
Electrolux
Electrolux TD6-6
6 kg capaciteit
Electrolux
Electrolux TD6-7
7 kg capaciteit
Electrolux
Electrolux TD6-10
10 kg capaciteit
Electrolux
Electrolux TD6-14
14 kg capaciteit
Electrolux
Electrolux TD6-16
16 kg capaciteit
Electrolux
Electrolux TD6-17S
17 kg capaciteit
Electrolux
Electrolux TD6-20
20 kg capaciteit
Electrolux
Electrolux TD6-30
30 kg capaciteit
Electrolux
Electrolux TD6-37
37 kg capaciteit
Electrolux
Electrolux TD6-45
45 kg capaciteit
Electrolux
Electrolux TD6-60
60 kg capaciteit
Industriële Drogers van Electrolux kopen?

 

De industriële drogers van Electrolux zijn gemaakt om grote hoeveelheden was te kunnen drogen in kort tijdsbestek. Hierbij is bij het ontwerp rekening gehouden met zowel gebruikersgemak als innovatie.

De L6000-Line droger loopt voor op andere drogers inzake energiebesparing en snelheid, wat goed is voor het milieu en uw bedrijfsresultaten. Door fors te investeren in geavanceerde technologie hebben we uitstekende droogtijden bereikt en tegelijkertijd de levenscycluskosten van de droger verlaagd. Zo kan u tot meer dan 60% op energie besparen.

De machines staan garant voor de kortste droogtijden. Daarnaast is de machine optioneel uitgerust met restvochtmeting waardoor de was nooit verder droogt dan nodig en zijn de grotere modellen uitgerust met een Adaptive Fan. Deze optie past de ventilatorsnelheid automatisch aan om energie te besparen, de droogtijd te verkorten en een gelijkmatig droogresultaat te verkrijgen.

naast alle eerder genoemde gemakken is de machine aan te sluiten op een betaalsysteem en is de machine bijzonder geluidsstil waarmee die geschikt is voor vrijwel iedere was-situatie.

 

Officiële Miele en Electrolux dealer

 

Wij zijn exclusieve dealer van de top merken Miele en Electrolux, de industriële wasapparatuur van deze merken hebben elk hun eigen sterke eigenschappen. Eén van de overeenkomsten is dat ze allebei gevestigde merken zijn met kwaliteit ontzettend hoog in het vaandel. Wil jij weten welk merk het beste bij jouw situatie past? Neem dan gerust contact op voor advies!

 
Geschikte branches industriële droogapparatuur

Het feit dat industriële droogapparatuur een stuk langer mee gaan maakt deze machines uitermate geschikt voor:

  • wasserijen;
  • wasserettes;
  • zorg;
  • stomerijen;
  • horecagelegenheden;
  • campings/recreatie;
  • Maritieme sector;
  • stallen;
  • tankstations.

Deze sterke machines zijn in feite voor iedereen die op professioneel niveau willen drogen.

 

Waarom kiezen voor Laundry Systems

Naast onze 30 jaar aan ervaring in de industriële / professionele was en droogapparatuur markt hebben wij de grootste voorraad van de Benelux. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij altijd een passende oplossing direct en snel kunnen leveren. 

Daarnaast houdt het niet op als de machine is aangeschaft, wij weten dat de was altijd doorgaat. Ook na de aanschaf zorgen wij voor onderhoud en staan wij 24/7 klaar voor eventuele storingen.

Uiteraard begrijpen wij als geen ander dat je niet zomaar een industriële wasdroger aanschaft. Je moet namelijk rekening houden met bijvoorbeeld het aantal kilo's wat je wil gaan droger, of je de juiste afvoeren hebt, of je krachtstroom tot je beschikking hebt, of je een gasdroger wil of een elektrische, of je nog moet mangelen en of je wilt huren, kopen of bijvoorbeeld leasen.

Wij bieden je graag onze 30 jaar ervaring aan zodat je zelf niet op onderzoek hoeft te gaan, plan gerust een vrijblijvend adviesgesprek in.

 

Ja ik wil graag een adviesgesprek!