Industriële Drogers van Miele

Op zoek naar een nieuwe of gereviseerde industriële droger van Miele? Ontdek de kracht van Industriële drogers bij Laundry Systems:

✓ Officiële Elektrolux en Miele dealer
✓ Zowel nieuw & gereviseerd
✓ Grootste voorraad Benelux
✓ Geen wachttijden
✓ Inclusief plaatsing en technisch advies
✓ 30 jaar ervaring

Weet je niet wat het beste bij je situatie past? Plan dan gerust een gratis advies gesprek in en maak gebruik van onze 30 jaar ervaring. 

Sorteer op:
Miele
Miele PDR908
8 kg capaciteit
Miele
Miele PT7186 Vario XL
8 kg capaciteit
Miele
Miele PDR914
14 kg capaciteit
Miele
Miele PDR918
18 kg capaciteit
Miele
Miele PDR922
22 kg capaciteit
Miele
Miele PDR928
28 kg capaciteit
Miele
Miele PDR944
44 kg capaciteit
industriële Droger van Miele kopen?

 

Deze nieuwe industriële drogers van Miele hebben de betrouwbare kwaliteit die u gewend bent van Miele. De machine heeft korte procestijden en uiterst geschikt voor langdurig industrieel gebruik.

De nieuwe lijn drogers zijn niet alleen kwalitatief absolute benchmark kwaliteit maar zijn ook voorzien van de nieuwste innovaties die zowel gebruikersgemak als droogresultaat naar een nieuw niveau brengen.

Door de unieke Softcare trommel wordt slijtage geminimaliseerd en met het Perfect Dry restvochtmeting systeem droogt de droger nooit langer dan nodig. Dit voorkomt niet alleen slijtage maar minimaliseert ook verbruik aan energie. Om het energie verbruik nog verder omlaag te brengen zijn de drogers uitgerust met het Air Recycling Flex systeem waarmee warme lucht niet direct naar buiten wordt geblazen maar wordt hergebruikt bij de opwarming voor nieuwe lucht voor de droger.

Naast dat de drogers extreem snelle droogtijden bereiken zijn de machines makkelijk in gebruik en zelfs aan te sluiten op een Cloud/wifi oplossing. Zo kan u op afstand data verzamelen en communiceren met de machine. Uiteraard zijn alle processen beschikbaar in meerdere talen wat de machine geschikt maakt voor elke situatie waarin niet alleen high performance wordt verwacht maar ook met snelheid industrieel wasgoed moet worden gedroogd.

Officiële Miele en Electrolux dealer

Wij zijn exclusieve dealer van de top merken Miele en Electrolux, de industriële wasapparatuur van deze merken hebben elk hun eigen sterke eigenschappen. Eén van de overeenkomsten is dat ze allebei gevestigde merken zijn met kwaliteit ontzettend hoog in het vaandel. Wil jij weten welk merk het beste bij jouw situatie past? Neem dan gerust contact op voor advies!

Geschikte branches industriële droogapparatuur

Het feit dat industriële droogapparatuur een stuk langer mee gaan maakt deze machines uitermate geschikt voor:

  • wasserijen;
  • wasserettes;
  • zorg;
  • stomerijen;
  • horecagelegenheden;
  • campings/recreatie;
  • Maritieme sector;
  • stallen;
  • tankstations.

Deze sterke machines zijn in feite voor iedereen die op professioneel niveau willen drogen.

Waarom kiezen voor Laundry Systems

Naast onze 30 jaar aan ervaring in de industriële / professionele wasapparatuur markt hebben wij de grootste voorraad van de Benelux. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij altijd een passende oplossing direct en snel kunnen leveren. 

Daarnaast houdt het niet op als de machine is aangeschaft, wij weten dat de was altijd doorgaat. Ook na de aanschaf zorgen wij voor onderhoud en staan wij 24/7 klaar voor eventuele storingen.

Uiteraard begrijpen wij als geen ander dat je niet zomaar een industriële wasdroger aanschaft. Je moet namelijk rekening houden met bijvoorbeeld het aantal kilo's wat je wil gaan droger, of je de juiste afvoeren hebt, of je krachtstroom tot je beschikking hebt, of je een gasdroger wil of een elektrische, of je nog moet mangelen en of je wilt huren, kopen of bijvoorbeeld leasen.

Wij bieden je graag onze 30 jaar ervaring aan zodat je zelf niet op onderzoek hoeft te gaan, plan gerust een vrijblijvend adviesgesprek in.

 

Ja ik wil graag een adviesgesprek!