Miele Mangels

Hieronder staan al onze nieuwe Mangels. Deze machines zijn uiterst geschikt voor industriële situaties waar grote hoeveelheden was in korte tijd gestreken moet worden.

Weet je niet wat het beste bij je situatie past? Plan dan gerust een gratis advies gesprek in en maak gebruik van onze 30 jaar ervaring. 

Sorteer op:
Miele
Miele PRI210
100 cm werkbreedte
Miele
Miele PRI214
140 cm werkbreedte
Miele
Miele PRI217
166 cm werkbreedte
Miele Mangel kopen?

De nieuwe lijn mangels van Miele is uiterst geschikt om lakens en ander wasgoed te strijken. U krijgt de Duitse kwaliteit die u van Miele gewend bent. Zo is de mangel voor maar liefst 20000 bedrijfsuren getest.

De machine is extreem gebruiksvriendelijk. Zo is de machine uitgerust met een eenvoudige touchscreen bediening waar in 1 oogopslag alles op in te stellen in. Zowel snelheid als temperatuur is naar wens in te stellen. Daarnaast is de machine eenvoudig te bedienen met een voetpedaal en is de machine in hoogte verstelbaar om ergonomisch werken te bevorderen.

 

Officiële Miele en Electrolux dealer

 

Wij zijn exclusieve dealer van de top merken Miele en Electrolux, de industriële was, droog en mangelapparatuur van deze merken hebben elk hun eigen sterke eigenschappen. Eén van de overeenkomsten is dat ze allebei gevestigde merken zijn met kwaliteit ontzettend hoog in het vaandel. Wil jij weten welk merk het beste bij jouw situatie past? Neem dan gerust contact op voor advies!

 

Geschikte branches professionele mangel apparatuur

De mangels zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn gemaakt in verschillende groottes en capaciteiten. Dat maakt de mangels geschikt voor onder andere:

  • wasserettes;
  • zorg;
  • stomerijen;
  • horecagelegenheden;
  • campings/recreatie;
  • Maritieme sector;

Deze sterke machines zijn in feite voor iedereen die op professioneel niveau witgoed willen strijken.

 

Waarom kiezen voor Laundry Systems

Naast onze 30 jaar aan ervaring in de industriële / professionele was en droogapparatuur markt hebben wij de grootste voorraad van de Benelux. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij altijd een passende oplossing direct en snel kunnen leveren. 

Daarnaast houdt het niet op als de machine is aangeschaft, wij weten dat de was altijd doorgaat. Ook na de aanschaf zorgen wij voor onderhoud en staan wij 24/7 klaar voor eventuele storingen.

Uiteraard begrijpen wij als geen ander dat je niet zomaar een industriële wasdroger aanschaft. Je moet namelijk rekening houden met bijvoorbeeld het aantal kilo's wat je wil gaan droger, of je de juiste afvoeren hebt, of je krachtstroom tot je beschikking hebt, of je een gasdroger wil of een elektrische, of je nog moet mangelen en of je wilt huren, kopen of bijvoorbeeld leasen.

Wij bieden je graag onze 30 jaar ervaring aan zodat je zelf niet op onderzoek hoeft te gaan, plan gerust een vrijblijvend adviesgesprek in.

Ja ik wil graag een adviesgesprek!