Gereviseerde wasapparatuur

Op zoek naar wasapparatuur? Hieronder staan al onze gereviseerde machines. Wij zorgen dat al onze gereviseerde machines weer als nieuw draaien en bieden je uiteraard ook garantie aan.

Weet je niet wat het beste bij je situatie past? Plan dan gerust een gratis advies gesprek in en maak gebruik van onze 30 jaar ervaring.

Sorteer op:
Electrolux
Electrolux W455 H
6 kg capaciteit
Electrolux
Electrolux W465H
Tijdelijke actie
Electrolux
Electrolux W365 H
6 kg capaciteit
5.000,-
1.800,-
Electrolux
Electrolux T4190
7,5 kg capaciteit
Miele
Miele WS5080
8 kg capaciteit
Electrolux
Electrolux W475H
8 kg capaciteit
Electrolux
Electrolux W375 H
8 kg capaciteit
Electrolux
Electrolux W465 H
8 kg capaciteit
Tijdelijke actie
Miele
Miele PW6101
10 kg capaciteit
7.800,-
3.999,-
Miele
Miele WS5101
12 kg capaciteit
Tijdelijke actie
Miele
Miele WS5100
10 kg capaciteit
10.749,-
2.499,-
Electrolux
Electrolux W4105H
10 kg capaciteit
Gereviseerde professionele wasapparatuur kopen?

Al meer dan 25 jaar zijn we dé specialist op het gebied van industriële wasserij apparatuur. Door ons erkende Electrolux en Miele dealerschap doen wij altijd het beste aanbod met nieuwe of gereviseerde wasserij apparatuur. Wij leveren vanaf één machine tot aan de gehele lijn, denk hierbij aan:

 • industriële of professionele wasmachines;
 • industriële of professionele drogers;
 • mangels.

Naast jarenlang ervaring hebben wij de grootste voorraad aan professionele wasserij apparatuur. Hierdoor zijn wij in staat om snel te leveren waardoor je wasserij nooit stil hoeft te staan.

Nieuwe of gereviseerde wasapparatuur?

Wij bieden zowel gereviseerde- als nieuwe wasapparatuur aan, zelfs een combinatie is mogelijk. 

Toen wij 30 jaar geleden begonnen was het reviseren van industriële en professionele wasapparatuur onze core business. Wij reviseren al 30 jaar professionele wasapparatuur. Hierdoor draaien al onze gereviseerde wasmachines weer als nieuw en bieden wij je uiteraard ook garantie aan.

wij exporteren onze gereviseerde en nieuwe wasserij machines over de gehele wereld, en plaatsen deze machines met ons eigen team op jouw locatie. In onze eigen werkplaats in Hardenberg (Overijssel/Nederland) reviseren wij elke machine die wij leveren. Zo weet je zeker dat je een machine koopt welke vele jaren mee gaat.

Wij hebben zowel nieuwe als gereviseerde machines op voorraad staan.

Officiële Miele en Electrolux dealer

Wij zijn exclusieve dealer van de top merken Miele en Electrolux, de industriële wasapparatuur van deze merken hebben elk hun eigen sterke eigenschappen. Eén van de overeenkomsten is dat ze allebei gevestigde merken zijn met kwaliteit ontzettend hoog in het vaandel. Wil jij weten welk merk het beste bij jouw situatie past? Neem dan gerust contact op voor advies!

Geschikte branches industriële wasapparatuur

Het feit dat industriële wasapparatuur een stuk langer mee gaan maakt deze machines uitermate geschikt voor:

 • wasserijen;
 • wasserettes;
 • zorg;
 • stomerijen;
 • horecagelegenheden;
 • campings/recreatie;
 • Maritieme sector;
 • stallen;
 • tankstations.

Deze sterke machines zijn in feite voor iedereen die op professioneel niveau willen wassen.

Verschil industriële wasapparatuur en professionele wasapparatuur

Het verschil tussen industriële drogers en professionele drogers is lastig te bepalen. Dit komt al snel neer op appels met peren vergelijken. Professionele apparatuur lijkt in eigenschappen vaak op geoptimaliseerde huishoudmachines. Integendeel tot Industriële machines die wel degelijk anders zijn gebouwd.

Uiteraard vraagt iedere wasoplossing om maatwerk, voor de één is een professionele machine de oplossing terwijl de andere situatie wellicht om een industriële machine vraagt. Wij snappen dat je niet iedere dag voor deze keus staat. 

Wij helpen je graag om de juiste keus te maken zodat je later geen spijt krijgt van de gekozen oplossing, vraag gerust om gratis advies en één van onze adviseurs staat je graag te woord digitaal of met een verse kop koffie.

Waarom kiezen voor Laundry Systems

Naast onze 30 jaar aan ervaring in de industriële / professionele wasapparatuur markt hebben wij de grootste voorraad van de Benelux. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij altijd een passende oplossing direct en snel kunnen leveren. 

Daarnaast houdt het niet op als de machine is aangeschaft, wij weten dat de was altijd doorgaat. Ook na de aanschaf zorgen wij voor onderhoud en staan wij 24/7 klaar voor eventuele storingen.

Uiteraard begrijpen wij als geen ander dat je niet zomaar een industriële wasdroger aanschaft. Je moet namelijk rekening houden met bijvoorbeeld het aantal kilo's wat je wil gaan droger, of je de juiste afvoeren hebt, of je krachtstroom tot je beschikking hebt, of je een gasdroger wil of een elektrische, of je nog moet mangelen en of je wilt huren, kopen of bijvoorbeeld leasen.

Wij bieden je graag onze 30 jaar ervaring aan zodat je zelf niet op onderzoek hoeft te gaan, plan gerust een vrijblijvend adviesgesprek in.

Ja ik wil graag een adviesgesprek!