Miele professional wasmachine

Op zoek naar een nieuwe of gereviseerde industriële wasmachine voor professioneel gebruik van Miele? Ontdek de voordelen van Miele professional:

✓ Geschikt voor bedrijven & instellingen
✓ Wasvolumes tot wel 32 kg
✓ Inclusief plaatsing en technisch advies
✓ Zeer korte wasprogramma's

Weet je niet wat het beste bij je situatie past? Plan dan gerust een gratis advies gesprek in en maak gebruik van onze 30 jaar ervaring. 

Sorteer op:
Miele
Miele PWM 906
6 kg capaciteit
Miele
Miele PWM 907
7 kg capaciteit
Miele
Miele PWM 908
8 kg capaciteit
Miele
Miele PW6080 Vario XL
9 kg capaciteit
Miele
Miele PWM 912
12 kg capaciteit
Miele
Miele PWM 916
16 kg capaciteit
Miele
Miele PWM 920
20 kg capaciteit
Tijdelijke actie
Miele
Miele PW6241
24 kg capaciteit
Miele
Miele PW6321
32 kg capaciteit
De industriële wasmachines van Miele

Wij zijn al jaren gecertificeerd dealer van Miele. De nieuwe professionele en Industriële machines van Miele hebben de betrouwbare kwaliteit die u gewend bent van Miele. De Duitse machines hebben een krachtige en stille Asynchroon Motor die zorgt voor maximaal resultaat en een lange levensduur.

Daarnaast zijn de machines uitgevoerd met krachtige verwarmingselementen en zijn bij alle essentiële onderdelen in de machine gekozen voor de hoogste kwaliteit om een lange levensduur en betrouwbaarheid te kunnen garanderen.

Ook zijn de nieuwe machines voorzien van alle nieuwe benodigde innovaties om de machine nog betrouwbaarder te maken en makkelijk in gebruik. Zo ben je bij Miele altijd verzekerd van.

Wij kunnen zowel nieuwe- als gereviseerde wasmachines van Miele aanbieden.

Voordelen industriële wasmachine van Miele

Hier onder de voordelen voor een industriële wasmachine van Miele

De hoogste mate van Hygiëne

Een veilige desinfectiecapaciteit is de voorwaarde voor de behandeling van textiel uit ziekenhuizen en verzorgingstehuizen. Speciale programma's voor de thermische en chemo-thermische desinfectie, onder andere volgens de lijst van het Robert Koch-instituut in Berlijn, vormen de basis voor de vereiste hygiënische veiligheid.

Flexibiliteit

Dankzij de vrij programmeerbare besturing kan je alle wasparameters aanpassen aan de betreffende toepassing en de behoeftes. Deze individuele programma's kan je in de gewenste volgorde opslaan. Er zijn al diverse programma's voor de behandeling van de meest uiteenlopende soorten textiel opgeslagen. Met deze besturing ben je klaar voor alle eisen die aan de professionele wasbehandeling worden gesteld.

Een zuinige en efficiënte proces

grote wasmachines van Miele Professional hebben een zeer laag energieverbruik en staan bekend om hun maximale efficiëntie. Al tijdens de productontwikkeling gold als richtlijn: optimale resultaten met recyclebare materialen waar niet meer water, elektriciteit en wasmiddel wordt verbruikt dan absoluut nodig is.

 

De unieke features van de Miele wasmachine

De Miele machines is de absolute benchmark onder de professionele en industriële wasmachines. De machine levert altijd optimale performance door de unieke bouw en opties van de machine.

De wasbehandeling is een van deze punten die de machine uniek maakt. De machine is voorzien van een unieke softcare trommel met honingraatstructuur zodat het wasgoed amper tot niet aan slijtage onderhevig is tijdens het proces. Zo gaat het wasgoed langer mee en kan er bespaard worden op korten in textiel.

Naast de unieke trommel wordt er middels een intellegent centrifuge proces, gepatenteerd ontwateringsproces vooraf en debiet meter ingespeeld op mogelijke problemen tijdens het was proces zoals vorming van waterzakken in waterdichte stoffen zodat er bespaard kan worden op het droog proces, kan nat textiel voor het proces aan worden gecentrifugeerd en wordt er nooit teveel water verbruikt.

Kortom, bij Miele Professional kies je voor een benchmark wasmachine die voorzien is van alle nodige functies en opties om jou van betrouwbaar en optimaal was resultaat te voorzien in korte tijd.

Waarom kiezen voor Laundry Systems

 

Naast onze 30 jaar aan ervaring in de industriële wasmachine markt hebben wij de grootste voorraad van de Benelux. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij altijd een passende oplossing direct en snel kunnen leveren. 

Daarnaast houdt het niet op als de machine is aangeschaft, wij weten dat de was altijd door gaat. Ook na de aanschaf zorgen wij voor onderhoud en staan wij 24/7 klaar voor eventuele storingen.

Uiteraard begrijpen wij als geen ander dat je niet zomaar een industriële wasmachine aanschaft. Je moet namelijk rekening houden met bijvoorbeeld het aantal kilo's wat je wil gaan wassen, of je de juiste afvoeren hebt, of je krachtstroom tot je beschikking hebt en of je wilt huren, kopen of bijvoorbeeld leasen.

Wij bieden je graag onze 30 jaar ervaring aan zodat je zelf niet op onderzoek hoeft te gaan, plan gerust een vrijblijvend adviesgesprek in.

 

Wat wij verder voor u kunnen betekenen

 

Vrijwel alle producten zijn uit voorraad leverbaar of op korte termijn te leveren in Nederland of internationaal. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Vraag een adviesgesprek aan!