De leverancier voor al jouw wasserijapparatuur.

Al meer dan 25 jaar zijn we dé specialist op het gebied van industriële wasserij apparatuur. Voor zowel de kleine- als de allergrootste machines. Door ons erkende Electrolux en Miele dealerschap doen wij altijd het beste aanbod met nieuwe of gereviseerde wasserij apparatuur. Wij leveren vanaf één machine tot aan de gehele lijn, denk hierbij aan:

  • industriële of professionele wasmachines;
  • industriële of professionele drogers;
  • mangels.

Naast 25 jaar ervaring hebben wij de grootste voorraad aan professionele wasserij apparatuur. Hierdoor zijn wij in staat om snel te leveren, waardoor je wasserij nooit stil hoeft te staan.

Benieuwd naar onze projecten?
Wat wij voor jouw kunnen betekenen

Al meer dan 25 jaar proberen wij naar het totale plaatje te kijken als het gaat om professionele wasapparatuur. Zo hebben wij al vroeg ontdekt dat de aanschaf van de wasserij apparatuur maar 20% van de kosten bedraagt.

De rest van de kosten gaat naar energie, chemicaliën en onderhoud. Dit betekent dat het kiezen van de juiste wasapparatuur en het juist inrichten van het wasproces veel invloed heeft op het totale plaatje.

Daarom kijken wij niet alleen naar de aanschaf van industriële wasapparatuur, maar kijken wij naar het totale plaatje zodat jij de beste oplossing hebt voor de gehele levensduur van de wasapparatuur. 

Benieuwd hoe het zit met jouw 80%? Wij bieden je graag onze 30 jaar ervaring aan zodat je zelf niet op onderzoek hoeft te gaan, plan gerust een vrijblijvend adviesgesprek in!

Ja ik wil graag een adviesgesprek!