Industriële Wasmachines van Electrolux

Op zoek naar een nieuwe of gereviseerde industriële wasmachine van Electrolux? Ontdek de kracht van Industriële wasmachines bij Laundry Systems:

✓ Officiële Elektrolux dealer
✓ Zowel nieuw & gereviseerd
✓ Grootste voorraad Benelux
✓ Geen wachttijden
✓ Inclusief plaatsing en technisch advies
✓ 30 jaar ervaring

Weet je niet wat het beste bij je situatie past? Plan dan gerust een gratis advies gesprek in!

Sorteer op:
Electrolux
Electrolux WH6-7
7 kg capaciteit
Electrolux
Electrolux WH6-8
8 kg capaciteit
Electrolux
Electrolux WH6-11
11 kg capaciteit
Electrolux
Electrolux WH6-14
14 kg capaciteit
Electrolux
Electrolux WS6-14
14 kg capaciteit
Electrolux
Electrolux WH6-20
20 kg capaciteit
Electrolux
Electrolux WH6-27
27 kg capaciteit
Electrolux
Electrolux WH6-33
33 kg capaciteit
Electrolux
Electrolux W4400H
45 kg capaciteit
Electrolux
Electrolux W4850H
90 kg capaciteit
Electrolux
Electrolux W4600H
65 kg capaciteit
Electrolux
Electrolux W41100H
120 kg capaciteit
Industriële wasmachine van Electrolux

Wij zijn al jaren gecertificeerd dealer van Electrolux. Electrolux is een toonaangevend merk in de industrie, staat bekend om zijn hoogwaardige, betrouwbare en energiezuinige apparatuur. Onze uitgebreide selectie industriële wasmachines van Electrolux biedt een scala aan geavanceerde functies en innovatieve technologieën die zijn ontworpen om aan de meest veeleisende wasvereisten te voldoen.

Met een Electrolux industriële wasmachine haalt u niet alleen een robuust en duurzaam apparaat in huis, maar profiteert u ook van een efficiënte en kosteneffectieve oplossing. Deze machines zijn speciaal ontworpen om grote hoeveelheden wasgoed snel en grondig te reinigen, waardoor uw bedrijfsprocessen soepel verlopen en uw klanten tevreden blijven.

Wij kunnen zowel nieuwe- als gereviseerde wasmachines van Electrolux aanbieden.

Ons design is voor jou ontworpen

Iedere dag de was doen, met herhaalde bewegingen zoals bukken, buigen en reiken, veroorzaken stress die de productiviteit doen dalen en het werk moeilijker maken. Door onze focus op de mentale en fysieke relatie tussen apparaat en gebruiker maken we al deze bewegingen eenvoudiger, voor een gebruiksvriendelijke en moeiteloze ervaring. 

 

Gecertificeerd comfort 

Het gebruiksvriendelijk en ergonomisch ontwerp van de L6000 wasmachines en drogers is gecertificeerd volgens internationale normen. Getest en goedgekeurd door gebruikers, zorgen onze apparaten voor minder spanning en belasting, zodat uw operators - en uw bedrijf - kunnen groeien. De ClarusVibe wasmachines en sommige drogers hebben de prestigieuze ERGOCERT 4-sterren score verdiend, de hoogst beschikbare notering voor ergonomie.

 

Pioniers in gebruiksvriendelijkheid

Ergonomische aanpassingen verminderen werk gerelateerde musculoskeletale aandoeningen met 59%, waardoor er gemiddeld 75% minder ziekteverzuim is en een toename van 25% aan productiviteit

 

Kies tussen 2 types van bediening: ClarusVibe of CompassPro. 

Clarus Vibe

De ClarusVibe-besturing, de nieuwste en compleetste interface, garandeert een intuïtieve ervaring en soepele interactie. Voor een slim en moeiteloos beheer van het wasproces. Makkelijk te bedienen, zonder voorafgaande training. ClarusVibe is bij levering voorgeprogrammeerd met de programma's die het beste passen bij jou type bedrijf en de lokale wetgeving.

 

Compas pro

CompassPro, de meer traditionele interface, kreeg een nieuw en gebruiksvriendelijker ontwerp. Flexibel en personaliseerbaar, geleverd met vooraf ingestelde programma's en vrije keuzes. 18 talen beschikbaar

Ja ik wil graag een adviesgesprek!

Kijk verder om te weten hoeveel je echt bespaard

Bij het berekenen van de kosten van een investering, zijn de aankoopkosten slechts het topje van de ijsberg. Bedrijfskosten stapelen zich jaar na jaar op en vormen het grootste deel van je uitgaven. Op lange termijn kosten onze wasmachines en drogers je veel minder, voor een rendabele investering.

OnE Connected, je digitale assistent

OnE Connected helpt je om topprestaties te halen uit jouw Electrolux Professional-oplossingen. Vergroot je winst en versnel je investeringsrendement. 

 

Alle Line 6000 machines zijn klaar voor connectiviteit

 

Verhoogde productiviteit

Check overal en altijd de huidige status van elke Line 6000 wasmachine of -droger en bekijk de verschillende verbruiksparameters. 

Slim gebruik. 

Gebruik OnE Connected om te weten welke machines aanstaan en welke niet, zodat je het proces kunt uitbalanceren en optimaliseren

Optimale efficiëntie

Electrolux Professional OnE Connected helpt je het verbruik tot een minimum te beperken en de efficiëntie van jouw bedrijf te vergroten. 

Slimme configuratie. 

Je beschikt over alle nodige informatie om je bedrijf op te schalen en meer werk aan te nemen, of om een nieuwe machine toe te voegen naarmate het bedrijf groeit. 

Maximale beschikbaarheid

Door de buitengewone kwaliteit van Electrolux worden storingen en service beurten geminimaliseerd wat er voor zorgt dat je maximale beschikbaarheid hebt over je machine.

Middels de connectiviteit van de machine bovendien makkelijk te managen. Voor service en onderhoud kan je indien nodig uiteraard bij ons terecht.

Betere planning

OnE Connected bezorgt je de nodige info om uw werkstroom beter te organiseren. 

Houd de status van je wasmachines en drogers bij, op meerdere locaties: werktijd, wachttijd van de operator en de totale werktijd (elk uur, dagelijks, maandelijks of jaarlijks). 

Het resultaat helpt je jouw personeel te organiseren, je werkstroom te optimaliseren en loze uren te vermijden

Waarom kiezen voor Laundry Systems

 

Naast onze 30 jaar aan ervaring in de industriële wasmachine markt hebben wij de grootste voorraad van de Benelux. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij altijd een passende oplossing direct en snel kunnen leveren. 

Daarnaast houdt het niet op als de machine is aangeschaft, wij weten dat de was altijd door gaat. Ook na de aanschaf zorgen wij voor onderhoud en staan wij 24/7 klaar voor eventuele storingen.

Uiteraard begrijpen wij als geen ander dat je niet zomaar een industriële wasmachine aanschaft. Je moet namelijk rekening houden met bijvoorbeeld het aantal kilo's wat je wil gaan wassen, of je de juiste afvoeren hebt, of je krachtstroom tot je beschikking hebt en of je wilt huren, kopen of bijvoorbeeld leasen.

Wij bieden je graag onze 30 jaar ervaring aan zodat je zelf niet op onderzoek hoeft te gaan, plan gerust een vrijblijvend adviesgesprek in.

 

Wat wij verder voor u kunnen betekenen

 

Vrijwel alle producten zijn uit voorraad leverbaar of op korte termijn te leveren in Nederland of internationaal. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Ja ik wil graag een adviesgesprek