Barrier wasmachines

Deze machines zijn door de unieke bouw met een vieze en een schone zijde extreem geschikt voor situaties waar volgens de hoogste hygiëne eisen moet worden gewassen

Weet je niet wat het beste bij je situatie past? Plan dan gerust een Advies gesprek in en maak gebruik van onze 30 jaar ervaring. 

Sorteer op:
Electrolux
Electrolux WB6-20
20 kg capaciteit
Electrolux
Electrolux WB6-27
27 kg capaciteit
Electrolux
Electrolux WB6-35
35 kg capaciteit
Electrolux
Electrolux WSB3340 H
35 kg capaciteit

Een barrier wasmachine kopen

De barrier wasmachines van Electrolux en Miele hebben de gebruikelijke kwaliteit wat u kan verwachten bij deze A-merken. Wat de Barrier wasmachines uniek maakt is dat de machines ontworpen zijn om te plaatsen in situaties waar de hoogste hygiëne eisen worden nagestreefd.

De machine is zo ontworpen dat er gewerkt kan worden met een vieze en schone zijde waarbij je het wasgoed aan de ene kant van de machine in de wasmachine doet en aan de andere kant van de machine uit de wasmachine haalt. Zo is de machine in een muur te plaatsen en is het onmogelijk om kruisbesmetting op te lopen.

 

Geschikt voor elke situatie

Door het unieke ontwerp is de machine geschikt voor elke situatie waar aan de hoogste hygiëne eisen moet worden voldaan. Binnen branches zoals zorginstellingen en ziekenhuizen, de food sector en sommige industriebedrijven moet aan extreem hoge hygiëne eisen worden voldaan. Met de Barrier wasmachines van Electrolux en Miele professional is dit geen enkel probleem. 

De machines zijn beschikbaar in verschillende groottes en capaciteiten waardoor ze in vrijwel elke ruimte kunnen worden geplaatst. op de foto hieronder is mooi weergegeven hoe een dergelijke situatie kan worden ingericht.

Optimaal gebruikersgemak

Bij de barrier wasmachines is niet alleen rekening gehouden met het hygiëne aspect maar ook aan de ergonomie en manier van werken. Zo zijn de machines zo gebouwd dat de opening van de machine op ideale werkhoogte zit en hoeft u nooit te bukken of ver te reiken met zwaar wasgoed. 

De besturing is makkelijk en overzichtelijk te bedienen voor iedereen ondanks dat alle mogelijke opties qua processen in te regelen zijn.  Zo wordt het de gebruiker makkelijk gemaakt zonder dat er inbreuk wordt gedaan op de hoge eisen aan de machine omtrent hygiëne en regelgeving.

 

Waarom kiezen voor Laundry Systems

 

Naast onze 30 jaar aan ervaring in de industriële wasmachine markt hebben wij de grootste voorraad van de Benelux. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij altijd een passende oplossing direct en snel kunnen leveren. 

Daarnaast houdt het niet op als de machine is aangeschaft, wij weten dat de was altijd door gaat. Ook na de aanschaf zorgen wij voor onderhoud en staan wij 24/7 klaar voor eventuele storingen.

Uiteraard begrijpen wij als geen ander dat je niet zomaar een industriële wasmachine aanschaft. Je moet namelijk rekening houden met bijvoorbeeld het aantal kilo's wat je wil gaan wassen, of je de juiste afvoeren hebt, of je krachtstroom tot je beschikking hebt en of je wilt huren, kopen of bijvoorbeeld leasen.

Wij bieden je graag onze 30 jaar ervaring aan zodat je zelf niet op onderzoek hoeft te gaan, plan gerust een vrijblijvend adviesgesprek in.

 

Wat wij verder voor u kunnen betekenen

 

Vrijwel alle producten zijn uit voorraad leverbaar of op korte termijn te leveren in Nederland of internationaal. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Ja ik wil graag een adviesgesprek!