Professionele Drogers

Op zoek naar een Professionele droger? Deze robuuste machines zijn uitermate geschikt om intensief en professioneel mee te drogen. deze machines gaan tot 10 kg.

weten welke het best bij  je situatie past? Plan dan gerust een gratis advies gesprek in en maak gebruik van onze 30 jaar ervaring.

Sorteer op:
Electrolux
Professionele Electrolux TD6-6
6 kg capaciteit
Electrolux
Electrolux T4190
7,5 kg capaciteit
Miele
Professionele Miele PDR908
8 kg capaciteit
Miele
Professionele Miele PT7186 Vario XL
8 kg capaciteit

Gereviseerde professionele droger kopen?

Hierboven zie je onze gereviseerde/nieuwe professionele drogers, naast gereviseerde professionele wasdrogers bieden wij ook nieuwe wasdrogers aan.

Wanneer je op professioneel niveau wast kom je al snel uit bij professionele drogers. professionele wasdrogers gaan een stuk langer mee dan huishoudelijke drogers.

Naast het feit dat ze een stuk langer mee gaan hebben bovenstaande drogers nog meer voordelen:

 • lage verbruikswaarden;
 • zeer korte programma’s;
 • erg beschermend voor je wasgoed;
 • optionele restvochtmeting;
 • verkrijgbaar voor verschillende soorten energiebronnen.

Kortom, ze zijn uitermate geschikt om je wasgoed te drogen op professioneel niveau.

Nieuwe of gereviseerde professionele droger?

Wij bieden zowel gereviseerde- als nieuwe professionele drogers aan, zelfs een combinatie is mogelijk. 

Toen wij 30 jaar geleden begonnen was het reviseren van industriële en professionele wasmachines en drogers onze core business. Wij reviseren al 30 jaar Miele en Electrolux wasmachines / drogers, wij kennen alle machines van binnen en buiten. 

wij exporteren onze gereviseerde en nieuwe wasserij machines over de gehele wereld, en plaatsen deze machines met ons eigen team op jouw locatie. In onze eigen werkplaats in Hardenberg (Overijssel/Nederland) reviseren wij elke machine die wij leveren. Zo weet je zeker dat je een machine koopt welke vele jaren mee gaat.

Wij hebben zowel nieuwe als gereviseerde machines op voorraad staan.

Officiële Miele en Electrolux dealer

Wij zijn exclusieve dealer van de top merken Miele en Electrolux, de industriële wasdrogers van deze merken hebben elk hun eigen sterke eigenschappen. Eén van de overeenkomsten is dat ze allebei gevestigde merken zijn met kwaliteit ontzettend hoog in het vaandel. Wil jij weten welk merk het beste bij jouw situatie past? Neem dan gerust contact op voor advies!

Geschikte branches industriële wasdrogers

Het feit dat industriële wasdrogers een stuk langer mee gaan maakt deze drogers uitermate geschikt voor:

 • wasserijen;
 • wasserettes;
 • zorg;
 • stomerijen;
 • horecagelegenheden;
 • campings/recreatie;
 • Maritieme sector;
 • stallen;
 • tankstations.

Deze sterke wasdrogers zijn in feite voor iedereen die op professioneel niveau willen wassen.

Verschil industriële wasdrogers en professionele drogers

Het verschil tussen industriële drogers en professionele drogers is lastig te bepalen. Dit komt al snel neer op appels met peren vergelijken. Professionele drogers lijken in eigenschappen vaak op geoptimaliseerde huishoudmachines. Integendeel tot Industriële machines die wel degelijk anders zijn gebouwd.

Uiteraard vraagt iedere wasoplossing om maatwerk, voor de één is een professionele machine de oplossing terwijl de andere situatie wellicht om een industriële machine vraagt. Wij snappen dat je niet iedere dag voor deze keus staat. 

Wij helpen je graag om de juiste keus te maken zodat je later geen spijt krijgt van de gekozen oplossing, vraag gerust om gratis advies en één van onze adviseurs staat je graag te woord digitaal of met een verse kop koffie.

Waarom kiezen voor Laundry Systems

Naast onze 30 jaar aan ervaring in de industriële / professionele wasapparatuur markt hebben wij de grootste voorraad van de Benelux. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij altijd een passende oplossing direct en snel kunnen leveren. 

Daarnaast houdt het niet op als de machine is aangeschaft, wij weten dat de was altijd doorgaat. Ook na de aanschaf zorgen wij voor onderhoud en staan wij 24/7 klaar voor eventuele storingen.

Uiteraard begrijpen wij als geen ander dat je niet zomaar een industriële wasdroger aanschaft. Je moet namelijk rekening houden met bijvoorbeeld het aantal kilo's wat je wil gaan droger, of je de juiste afvoeren hebt, of je krachtstroom tot je beschikking hebt, of je een gasdroger wil of een elektrische, of je nog moet mangelen en of je wilt huren, kopen of bijvoorbeeld leasen.

Wij bieden je graag onze 30 jaar ervaring aan zodat je zelf niet op onderzoek hoeft te gaan, plan gerust een vrijblijvend adviesgesprek in.

Ja ik wil graag een adviesgesprek!