Laundry Systems komt met een uniek concept: de mobiele wascontainer.
wave-shape

Geen ruimte voor een wasserij of een wasgelegenheid nodig die je tijdelijk kan gebruiken en verplaatsen wanneer nodig? Met de mobiele wascontainer is dit voor het eerst mogelijk. We komen met een uniek concept waarbij wij een volledige wasserij bouwen in een 20 of 40 ft container. Door onze jarenlange ervaring binnen de wasserijbranche en onze samenwerkingen met Miele en Electrolux richten wij de machines niet alleen zeer efficiënt en zelfvoorzienend in maar heb je ook absolute A-merken en ben je gegarandeerd van een kwalitatieve en duurzame oplossing.

 

Volledig zelfvoorzienend

De wasserij is volledig zelfvoorzienend en heeft enkel water en stroom toevoer nodig om volledig op zichzelf te kunnen functioneren als een volwaardig commerciële wasserij of wasserette. De container wasserij is voorzien van eigen water voorraden zodat er geen bijzondere water aansluitingen nodig zijn met hoge druk. De waterdruk wordt middels eigen pomp gereguleerd zodat de machines altijd van voldoende water kunnen worden voorzien. Daarnaast zijn de machines aan te sluiten op een betaalsysteem en/of zeepdoseersysteem indien gewenst.

 

Verschillende capaciteiten en opstellingen mogelijk

De container is in zowel een 20ft als 40ft container te verkrijgen en daarmee ook met verschillende capaciteiten en opstellingen te verkrijgen. Zo is er bijvoorbeeld te kiezen voor wasserijapparatuur tot 20kg capaciteit maar is er ook een mangel toe te voegen. Er is tot wel 80kg aan was en droog capaciteit per uur te realiseren met een container opstelling.

Doordat wij de productie volledig in eigen beheer hebben wordt dit altijd in goed overleg ontworpen en gaan we samen in gesprek over de best mogelijke opstelling voor jouw specifieke vraagstuk.

We hebben voor het gemak al 2 mogelijke opstellingen uitgedacht te zien in onderstaande technische tekeningen:

20ft container

40ft container

 

Productie in eigen beheer

 

Doordat wij de productie volledig in eigen beheer hebben zijn de containers volledig naar wens in te richten en kunnen wij snel schakelen. Zo is een container in 2 week al te produceren en makkelijk te vervoeren naar de gewenste locatie. We geven persoonlijk advies en je kan bij ons langskomen om je te laten adviseren of te kijken naar de mogelijkheden die we bieden.

 

Geschikte branches en toepassingen

 

Tijdelijke/verplaatsbare wasserette:

-          Evenementen

-          Vakantieparken

-          Festivals

-          Tijdelijke locaties

 

Commerciele wasserij (tijdelijke locaties of een locatie zonder beschikbare ruimte)

-          Zorginstellingen

-          Campings & vakantieparken

-          Commerciële wasserij

-          Hotels & resorts

-          Nood & opvanglocaties

 

Gepersonaliseerd

 

De container is aan de buitenkant verder te personaliseren zodat die bijvoorbeeld past bij de stijl van uw resort, vakantiepark of bij het thema van het evenement waar de wascontainer gebruikt wordt.

Zo dient de container niet alleen een functioneel doel maar ook als reclame/marketing middel tijdens transport en op locatie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor persoonlijk advies