Electrolux Mangels

Hieronder staan al onze nieuwe Electrolux Mangels. Deze machines zijn uiterst geschikt voor industriële situaties waar grote hoeveelheden was in korte tijd gestreken moet worden.

Weet je niet wat het beste bij je situatie past? Plan dan gerust een gratis advies gesprek in en maak gebruik van onze 30 jaar ervaring. 

Sorteer op:
Electrolux
Electrolux IB42310
100 cm werkbreedte
Electrolux
Electrolux IB42314
140 cm werkbreedte
Electrolux
Electrolux IB42316
160 cm werkbreedte
Electrolux
Electrolux IC43316
165 cm werkbreedte
Electrolux
Electrolux IC43320
206,5 cm werkbreedte
Electrolux
Electrolux IC64821
212 cm werkbreedte
Electrolux
Electrolux IC64825
254 cm werkbreedte
Electrolux
Electrolux IC64832
317 cm werkbreedte
Electrolux Mangel kopen?

De nieuwe industriële mangel lijn van Electrolux is uiterst geschikt voor industriële situaties waar grote hoeveelheden was in korte tijd gestreken moet worden.

De machines zijn van uitzonderlijke kwaliteit en uitgerust met de meest uitgebreide opties. Zo  is de machine altijd voorzien van een gebruiksvriendelijke en uitgebreide besturing en zijn de machines gemaakt van hoogwaardige materialen zoals u mag verwachten van deze Scandinavische machine.

Daarnaast zijn de grotere modellen beschikbaar in verschillende uitvoeringen. 

Basic: Retour mangel met basis opties.

R: Doorvoer mangel met basis opties. Het wasgoed komt in plaats van aan de voorkant aan de achterkant gestreken uit de machine.

LF: Retour mangel met lengtevouw.

LFL: Retour mangel met lengtevouw en geïntegreerde insteker.

FFS: Retour mangel met dwarsvouw, lengtevouw en geïntegreerde insteker.

RLF: Doorvoer mangel met lengte vouw. Het wasgoed komt in plaats van aan de voorkant aan de achterkant gestreken uit de machine.

Op alle verschillende uitvoeringen zijn extra opties te bestellen middels verschillende pakketten. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

 

Officiële Miele en Electrolux dealer

 

Wij zijn exclusieve dealer van de top merken Miele en Electrolux, de industriële was, droog en mangelapparatuur van deze merken hebben elk hun eigen sterke eigenschappen. Eén van de overeenkomsten is dat ze allebei gevestigde merken zijn met kwaliteit ontzettend hoog in het vaandel. Wil jij weten welk merk het beste bij jouw situatie past? Neem dan gerust contact op voor advies!

 

Geschikte branches industriële mangel apparatuur

De mangels zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn gemaakt in verschillende groottes en capaciteiten. Dat maakt de mangels geschikt voor onder andere:

  • wasserijen;
  • wasserettes;
  • zorg;
  • stomerijen;
  • horecagelegenheden;
  • campings/recreatie;
  • Maritieme sector;

Deze sterke machines zijn in feite voor iedereen die op professioneel niveau  witgoed willen strijken.

 

Waarom kiezen voor Laundry Systems

Naast onze 30 jaar aan ervaring in de industriële / professionele was en droogapparatuur markt hebben wij de grootste voorraad van de Benelux. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij altijd een passende oplossing direct en snel kunnen leveren. 

Daarnaast houdt het niet op als de machine is aangeschaft, wij weten dat de was altijd doorgaat. Ook na de aanschaf zorgen wij voor onderhoud en staan wij 24/7 klaar voor eventuele storingen.

Uiteraard begrijpen wij als geen ander dat je niet zomaar een industriële wasdroger aanschaft. Je moet namelijk rekening houden met bijvoorbeeld het aantal kilo's wat je wil gaan droger, of je de juiste afvoeren hebt, of je krachtstroom tot je beschikking hebt, of je een gasdroger wil of een elektrische, of je nog moet mangelen en of je wilt huren, kopen of bijvoorbeeld leasen.

Wij bieden je graag onze 30 jaar ervaring aan zodat je zelf niet op onderzoek hoeft te gaan, plan gerust een vrijblijvend adviesgesprek in.

Ja ik wil graag een adviesgesprek!