All-in huren of service voor professionele wasmachines

Wanneer je op zoek bent naar professionele wasapparatuur kan je dit inzetten voor verschillende doeleinden, je kan het inzetten voor je camping, professionele wasserij, zorginstelling of totaal iets anders. Twee factoren zijn overal hetzelfde, het uiteindelijke doel is schone was en er moet voor worden betaald.

Maar is dat zo simpel? Wij zien dat iedereen achter de schone was een andere behoefte heeft. Voor de één is het de core business en voor de ander is het "iets er bij" en "het moet het gewoon doen". Bij de één kost het geld, de ander verdient er zijn brood mee.

Wij denken ook qua financiering graag mee met onze klanten, zo wil de één kopen, de ander huren, leasen of in termijnen betalen. 

LS CARE | Dat is all-in huren óf all-in service 

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om all-in te huren of na aanschaf een all-in service overeenkomst af te sluiten, hierdoor vereist het geen investering van te voren. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de machine(s) blijven draaien door geregeld onderhoud uit te voeren. Wij vervangen zelfs de machines als deze buiten je schuld om er mee ophouden.

Hulp nodig?

Uiteraard kan je ook de machines gelijk aanschaffen of de machine in vooraf afgesproken termijnen betalen. Het komt er op neer dat wij graag met je meedenken en je hier graag in adviseren. 

Win dus gerust advies in!