Wasmachine met muntautomaat hoe werkt het?

een wasmachine met een muntautomaat is een type wasmachine dat wordt gebruikt in openbare ruimtes zoals een wasserette, studentenhuisvesting, hotels en campings. Het werkt door de gebruiker een bepaald bedrag aan munten in de muntautomaat te plaatsen, waarna de machine begint te draaien.

Het voordeel van een wasmachine met een muntautomaat is dat de eigenaar van de machine op deze manier geld kan verdienen en de kosten van het onderhoud en de reparatie van de machine kan dekken. Voor de gebruiker is het voordeel dat ze alleen betalen voor wat ze gebruiken en geen kosten hoeven te maken voor de aanschaf van een wasmachine.

Er zijn echter ook enkele nadelen verbonden aan het gebruik van een wasmachine met een muntautomaat, zoals het feit dat de gebruiker altijd munten bij zich moet hebben (echter is dit niet nodig op het moment dat je Airwallet gebruikt zie de link voor meer informatie). Bovendien kan de prijs van een wasbeurt hoger zijn dan bij het gebruik van een eigen wasmachine.

Over het algemeen biedt een wasmachine met een muntautomaat een handige oplossing voor het wassen van kleding in openbare ruimtes, maar het is belangrijk om rekening te houden met de kosten en mogelijke nadelen voordat u besluit om deze te gebruiken. 

Zie hier onder wat bijpassende machines perfect voor de muntautomaat!

Sorteer op:
Electrolux
Electrolux WH6-6
6 kg capaciteit
Electrolux
Electrolux W555H
6 kg capaciteit
Electrolux
Electrolux TD6-7
7 kg capaciteit
Electrolux
Electrolux T4190
7,5 kg capaciteit
Electrolux
Electrolux W4105 H
10 kg capaciteit
Electrolux
Electrolux WH6-11
11 kg capaciteit
Electrolux
Electrolux T4250
13 kg capaciteit
Muntautomaat
Betalingssysteem
Airwallet
betalingssyteem
Professionele wasmachine kopen?
Professionele wasmachine kopen?

Professionele wasmachines zijn uitermate geschikt om intensief en professioneel mee te wassen. Bovendien gaan professionele wasmachines een stuk langer mee dan huishoudelijke wasmachines. Wij hebben de grootste voorraad van de Benelux en plaatsen deze machines al meer dan 30 jaar bij onze klanten.

Geschikte branches industriële wasmachines

Het feit dat industriële wasmachines een stuk langer mee gaan maakt deze wasmachines uitermate geschikt voor:

  • wasserijen;
  • wasserettes;
  • zorg;
  • stomerijen;
  • horecagelegenheden;
  • campings/recreatie;
  • Maritieme sector;
  • stallen;
  • tankstations.

Deze sterke wasmachines zijn in feite voor iedereen die op professioneel niveau willen wassen.

Nieuwe of gereviseerde industriële wasmachine?

Wij bieden zowel gereviseerde- als nieuwe industriële wasmachines aan, zelfs een combinatie is mogelijk. 

Toen wij 30 jaar geleden begonnen was het reviseren van industriële en professionele wasmachines onze core business. Wij reviseren al 30 jaar Miele en Electrolux wasmachines, wij kennen alle machines van binnen en buiten. 

wij exporteren onze gereviseerde en nieuwe wasserij machines over de gehele wereld, en plaatsen deze machines met ons eigen team op jouw locatie. In onze eigen werkplaats in Hardenberg (Overijssel/Nederland) reviseren wij elke machine die wij leveren. Zo weet je zeker dat je een machine koopt welke vele jaren mee gaat.

Wij hebben zowel nieuwe als gereviseerde machines op voorraad staan.

Verschil industriële wasmachines en professionele wasmachines

Het verschil tussen industriële wasmachines en professionele wasmachines is lastig te bepalen. Dit komt al snel neer op appels met peren vergelijken. Professionele wasmachines lijken in eigenschappen vaak op geoptimaliseerde huishoudmachines. Integendeel tot Industriële Wasmachines die wel degelijk anders zijn gebouwd.

Uiteraard vraagt iedere wasoplossing om maatwerk, voor de één is een professionele wasmachine de oplossing terwijl de andere situatie wellicht om een industriële wasmachine vraagt. Wij snappen dat je niet iedere dag voor deze keus staat. 

Wij helpen je graag om de juiste keus te maken zodat je later geen spijt krijgt van de gekozen oplossing, vraag gerust om gratis advies en één van onze adviseurs staat je graag te woord digitaal of met een verse kop koffie.

Officiële Miele en Electrolux dealer

Wij zijn exclusieve dealer van de top merken Miele en Electrolux, de industriële wasmachines van deze merken hebben elk hun eigen sterke eigenschappen. Eén van de overeenkomsten is dat ze allebei gevestigde merken zijn met kwaliteit ontzettend hoog in het vaandel.

Waarom kiezen voor Laundry Systems

Naast onze 30 jaar aan ervaring in de industriële wasmachine markt hebben wij de grootste voorraad van de Benelux. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij altijd een passende oplossing direct en snel kunnen leveren. 

Daarnaast houdt het niet op als de machine is aangeschaft, wij weten dat de was altijd door gaat. Ook na de aanschaf zorgen wij voor onderhoud en staan wij 24/7 klaar voor eventuele storingen.

Uiteraard begrijpen wij als geen ander dat je niet zomaar een industriële wasmachine aanschaft. Je moet namelijk rekening houden met bijvoorbeeld het aantal kilo's wat je wil gaan wassen, of je de juiste afvoeren hebt, of je krachtstroom tot je beschikking hebt en of je wilt huren, kopen of bijvoorbeeld leasen.

Wij bieden je graag onze 30 jaar ervaring aan zodat je zelf niet op onderzoek hoeft te gaan, plan gerust een vrijblijvend adviesgesprek in.