Wasmachine voor op de camping

Als je een camping hebt of beheerd heb je te maken met grote hoeveelheden wasgoed. Allereerst van de camping zelf door eventuele chalets die verhuurd worden met linnen, schoonmaakdoeken en ander wasgoed. Maar ook zeker door de grote hoeveelheden was van de campinggasten. Op vrijwel elke camping wordt gevraagd om een was service en wordt deze ook aangeboden als service voor de gasten.

Besparen op de waskosten

Met de huidige gas- en elektriciteit prijzen kunnen wij ons voorstellen dat energie besparen erg belangrijk is, een grote energieverbruiker zijn vaak de wasmachines en drogers. Wij denken graag mee om te helpen besparen, benieuwd hoe? Plan gerust een advies gesprek in en wij laten jouw de mogelijkheden zien!

 

Een was oplossing voor de gasten

Wanneer er gevraagd wordt om een was oplossing voor de gasten wordt er vaak gekeken naar een machine waar grote hoeveelheden was in korte tijd in gewassen kan worden. De gasten willen namelijk niet uren op hun wasgoed wachten en omdat veel verschillende mensen er gebruik van maken zou het erg vervelend zijn als de processen heel lang duren. Dit zou namelijk betekenen dat er erg veel machines zouden moeten staan wat veel ruimte in beslag neemt maar natuurlijk ook een hogere investering vraagt.

Was indeling voor voor campings en vakantiegasten

Wij van Laundry Systems zijn zeer ervaren in het inrichten van wasgelegenheden voor campings en vakantieparken. Hierbij worden professionele en industriële bedrijfswasmachines en drogers ingezet die in extreem korte tijd processen kunnen draaien. Naast dat de machines zeer snelle processen kunnen draaien wordt ook nagedacht over gebruikersgemak. Zo worden de programma’s goed ingesteld en heeft u de mogelijkheid om de machines bijvoorbeeld op automatische zeepdosering aan te sluiten. Zo hoeft de campinggast nooit meer na te denken over het toevoegen of meenemen van zeep en ben je verzekerd van de juiste dosering.

Door de jaren ervaring kunnen wij een goede inschatting maken van welke machines en welke aantallen bedrijfswasmachines en drogers er nodig zijn in jouw situatie. Ook wordt er rekening gehouden met het verbruik van de machines. Zo kunnen wij adviseren in de warm water voorziening of type verwarming van de apparatuur zodat je zo min mogelijk water en energie komt te verbruiken.

 

Betaalsystemen

Doordat de machines aan te sluiten zijn op een betaalsysteem zijn de machines eenvoudig, en zonder hulp van een eventuele medewerker te bedienen en te betalen. Dit kan eenvoudig middels een pin of contant systeem maar ook zelfs middels een app of reserveringssysteem. Hierin denken wij graag mee en wordt er altijd gezocht naar de best passende oplossing voor jouw situatie.

 

Wasmachine voor eigen gebruik

Binnen jouw vakantiepark is er natuurlijk niet alleen door gasten veel te wassen. Ook heb je misschien wel een hoop linnen, schoonmaakdoeken en andere types wasgoed te wassen in grote hoeveelheden. Ook hiervoor bieden wij als Laundry Systems een passende oplossing. Voor iedere situatie, klein en groot, hebben wij passende bedrijfswasmachines en drogers. Ook zijn we leverancier van industriële mangels om het linnen eventueel te strijken.

 

Zowel nieuw als gereviseerd

Wij hebben met een voorraad van 300+ machines de grootste voorraad nieuwe en gereviseerde machines in de Benelux en kunnen daarmee altijd op korte termijn een passende oplossing leveren. Omdat elke situatie anders is en wij zeker willen weten dat je de best mogelijke oplossing krijgt komen we graag met je in contact om je persoonlijk te adviseren.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen, of wil je graag geadviseerd worden door een van onze medewerkers? Plan dan een gratis advies gesprek in en maak gebruik van onze 30 jaar ervaring!

Ja ik wil graag een adviesgesprek!