Miele voorraaddeals

Ontdek onze voorraaddeals van 55 gereviseerde professionele en industriële wasmachines van Miele, allemaal met een garantiecertificaat. Alleen in juni profiteer je van extra veel voorraadvoordeel. Wees er snel bij, want op = op!


Ontdek ons uitgebreide assortiment aan gereviseerde professionele en industriële wasmachines. Onze voorraaddeals omvatten onder andere:

  • Miele PW6101 met een laadcapaciteit van 10 kg
  • Miele PW6131 met een laadcapaciteit van 13 kg
  • Miele PW6201 met een laadcapaciteit van 20 kg
  • Miele PW624 met een laadcapaciteit van 24 kg

Kies voor duurzaamheid en bespaar dubbel: onze gereviseerde machines zijn niet alleen goedkoper dan nieuw, maar je draagt ook bij aan het hergebruiken van oude machines. Geniet weer van een wasmachine die draait als nieuw.

Ontdek nu onze voorraaddeals en grijp je kans!

Vraag nu meer informatie aan!
Miele
Industriële Miele PW6101
Miele
Industriële Miele PW6131
Miele
Miele PW6201
Miele
Industriële Miele PW6241
Miele
Industriële Miele PW6241

Gereviseerde wasmachines

Wij bieden zowel gereviseerde- als nieuwe industriële wasmachines aan, zelfs een combinatie is mogelijk. 

Toen wij 30 jaar geleden begonnen was het reviseren van industriële en professionele wasmachines onze core business. Wij reviseren al 30 jaar Miele en Electrolux wasmachines, wij kennen alle machines van binnen en buiten. Hierdoor draaien al onze gereviseerde wasmachines weer als nieuw en bieden wij je uiteraard ook garantie aan.

wij exporteren onze gereviseerde en nieuwe wasserij machines over de gehele wereld, en plaatsen deze machines met ons eigen team op jouw locatie. In onze eigen werkplaats in Hardenberg (Overijssel/Nederland) reviseren wij elke machine die wij leveren. Zo weet je zeker dat je een machine koopt welke vele jaren mee gaat.

Wij hebben zowel nieuwe als gereviseerde machines op voorraad staan.

Waarom kiezen voor Laundry Systems

Naast onze 30 jaar aan ervaring in de industriële wasmachine markt hebben wij de grootste voorraad van de Benelux. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij altijd een passende oplossing direct en snel kunnen leveren. 

Daarnaast houdt het niet op als de machine is aangeschaft, wij weten dat de was altijd door gaat. Ook na de aanschaf zorgen wij voor onderhoud en staan wij 24/7 klaar voor eventuele storingen.