Financieringsmogelijkheden voor je professionele wasserij

Wanneer je op zoek bent naar professionele wasapparatuur kan je dit inzetten voor verschillende doeleinden, je kan het inzetten voor je camping, professionele wasserij, zorginstelling of totaal iets anders. Twee factoren zijn overal hetzelfde, het uiteindelijke doel is schone was en er moet voor worden betaald.

Maar is dat zo simpel? Wij zien dat iedereen achter de schone was een andere behoefte heeft. Voor de één is het de core business en voor de ander is het "iets er bij" en "het moet het gewoon doen". Bij de één kost het geld, de ander verdient er zijn brood mee.

Wij denken ook qua financiering graag mee met onze klanten, zo wil de één kopen, de ander huren, leasen of in termijnen betalen. In sommige gevallen kunnen wij zelfs gratis een machine plaatsen? Benieuwd hoe dat zit? Lees dan vooral verder. 

Professionele Wasapparatuur huren

Wij hebben de mogelijkheid om machines te verhuren, hierdoor vereist het geen investering van te voren. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de machine(s) blijven draaien door geregeld onderhoud uit te voeren. Wij vervangen zelfs de machines als deze buiten je schuld om er mee ophouden.

Professionele Wasapparatuur leasen

Wanneer je er voor kiest om de wasapparatuur te leasen worden de machines eigendom van jou, deze vorm vereist ook geen investering van te voren. Het voordeel hiervan ten opzichte van huren is dat je er uiteindelijk een restwaarde aan overhoudt.

Wij kunnen je verschillende lease constructies aanbieden, benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem dan gerust contact op.

Gratis professionele wasapparatuur?

In sommige gevallen kunnen wij je gratis professionele wasapparatuur aanbieden, wij plaatsen de machines zodat jij een extra service kan aanbieden aan bijvoorbeeld je gasten en wij exploiteren de inkomsten vanuit de machines.

Deze optie kan interessant zijn voor bijvoorbeeld campings, appartementencomplexen of bijvoorbeeld stallen.

Hulp nodig?

Uiteraard kan je ook de machines gelijk aanschaffen of de machine in vooraf afgesproken termijnen betalen. Het komt er op neer dat wij graag met je meedenken en je hier graag in adviseren. 

Win dus gerust advies in!

Ja ik wil graag een adviesgesprek!