Gereviseerde industriële wasapparatuur

Op zoek naar een tweedehands industriële wasmachine, wasdroger of wasmangel? Wij reviseren al 30 jaar lang professionele wasapparatuur en hebben hierin de grootste voorraad van de Benelux zodat wij je altijd snel de juiste oplossing kunnen bieden.

Wij bieden zowel gereviseerde- als nieuwe industriële wasmachines aan, zelfs een combinatie is mogelijk.

Ook kunnen wij je machine op locatie reviseren wanneer je de levensduur wilt verlengen.

Bekijk onze voorraad gereviseerde machines
Waarom kiezen voor Laundry Systems

Wij hebben het grootste aanbod aan gereviseerde wasserijmachines van de gehele Benelux. Door dit grote aanbod kunnen wij je altijd direct vanuit voorraad leveren en heb jij de volgende dag de machine al draaiende staan op de door jouw gewenste plek.

Wij bieden zowel gereviseerde- als nieuwe industriële wasmachines aan, zelfs een combinatie is mogelijk. Ook wanneer je bijvoorbeeld een voetbalclub, zorgcentra, sauna of wasserij heeft, hebben wij voor jou de passende industriële wasmachine / wasdroger. Koop, Huur of Lease? Geen probleem!

Toen wij 30 jaar geleden begonnen was het reviseren van industriële en professionele wasapparatuur onze core business. Wij reviseren al 30 jaar industriële wasapparatuur, wij kennen alle machines van binnen en buiten. Hierdoor draaien al onze gereviseerde wasmachines weer als nieuw en bieden wij je uiteraard ook garantie aan.

wij exporteren onze gereviseerde wasserijmachines over de gehele wereld, en plaatsen deze machines met ons eigen team op jou locatie.

Miele en Electrolux Dealer

Trots zijn wij op het feit dat wij officieel dealer zijn van de volgende topmerken: Miele en Electrolux. Hierdoor kunnen wij gereviseerde wasserij machines leveren als wel nieuwe industriële machines. Een combinatie van gereviseerd met nieuw behoort ook tot de mogelijkheden bij Laundrysystems.nl.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen?

Wij begrijpen als geen ander dat je niet zomaar een industriële wasapparatuur aanschaft. Je moet namelijk rekening houden met bijvoorbeeld het aantal kilo's wat je wil gaan wassen, of je de juiste afvoeren hebt, of je krachtstroom tot je beschikking hebt en of je wilt huren, kopen of bijvoorbeeld leasen.

Wij bieden je graag onze 30 jaar ervaring aan zodat je zelf niet op onderzoek hoeft te gaan, plan gerust een vrijblijvend adviesgesprek in.

Ja, ik wil graag een adviesgesprek!
Gelijk een offerte aanvragen?

Geen probleem, vraag eenvoudig je voorstel aan!

Offerte aanvragen