Was en droog sets

We leveren professionele en industriële wasmachines van Miele Professional en Electrolux.

 

Miele was en droog sets

Miele levert wasmachines en drogers tot en met 32kg capaciteit. De wasmachines en drogers zijn te verkrijgen in verschillende uitvoering en uit te rusten met opties op maat. Uiteraard zijn bij de wasmachines bijpassende drogers te verkrijgen. 

De professionele was sets zijn gemaakt voor 25000 draaiuren en zeer geschikt voor professionele situaties zoals woon-zorg locaties, MKB bedrijven, horeca en andere situaties waar meer van een wasmachine en droger wordt gevraagd dan in een huishoudelijke situatie. Zo hebben de machines een sterkere bouw, langere levensduur, snellere processen en een uitgebreidere besturing.

Professionele 6 kg set: Wasmachine + droger

Professionele 7 kg set: Wasmachine + droger

Professionele 8 kg set: Wasmachine + droger

 

De industriële was sets van Miele Professional zijn gemaakt voor minimaal 35000 draaiuren en zeer geschikt voor industriële situaties zoals industrie, grote zorglocaties, maritieme sector, wasserijen en andere situaties waar industrieel gewassen wordt en hoge snelheid, kwaliteit en bedrijfszekerheid van groot belang is. De machines zijn zeer robuust gebouwd en van alle mogelijke opties voorzien.

Industriële 8 kg set: Wasmachine + droger

Industriële 12 kg set: Wasmachine + droger

Industriële 16 kg set: Wasmachine + droger

Industriële 20 kg set: Wasmachine + droger

Industriële 24 kg set: Wasmachine + droger

Industriële 32 kg set: Wasmachine + droger

 

Electrolux was en droog sets

Electrolux levert industriële wasmachines tot en met 120kg. Electrolux is uiterst geschikt voor iedere industriële toepassing zoals industrie bedrijven, zorg instellingen, commerciële wasserijen en andere sectoren waar of grote hoeveelheden was gereinigd moet worden in korte tijd of waar je met extreem zware vervuiling te maken hebt.

Electrolux onderscheid zich met haar betrouwbare machine waar tevens alle mogelijke opties op te verkrijgen zijn. De machines gaan minimaal 35000 draaiuren mee. De machines zijn uitgerust met een nieuwe besturing waardoor er realtime inzicht is in de wasresultaten van de machines. uiteraard is er ook gedacht aan besparingen op tijd, water en energie. Kortom, Electolux is het perfecte merk als u op zoek bent naar een betrouwbare industriële wasmachine en/of droger voor uw bedrijf.

De sets die Electrolux levert zijn:

Industriële 6 kg set: Wasmachine + droger

Industriële 7 kg set: Wasmachine + droger

Industriële 8 kg set: Wasmachine + droger

Industriële 10 kg set: Wasmachine + droger

Industriële 14kg set: Wasmachine + droger

Industriële 20kg set: Wasmachine + droger

Industriële 27kg set: Wasmachine + droger

Industriële 33kg set: Wasmachine + droger

Industriële 40kg set: Wasmachine + droger

Industriële 60kg set: Wasmachine + droger

Industriële 85kg set: Wasmachine + droger

Industriële 110kg set: Wasmachine + droger(s)

 

Toch liever gereviseerd?

Wij hebben het grootste aanbod aan gereviseerde wasserijmachines van de gehele Benelux. Door dit grote aanbod kunnen wij je altijd direct vanuit voorraad leveren en heb jij de volgende dag de machine al draaiende staan op de door jouw gewenste plek.

Wij bieden zowel gereviseerde- als nieuwe industriële wasmachines aan, zelfs een combinatie is mogelijk. Ook wanneer je bijvoorbeeld een voetbalclub, zorgcentra, sauna of wasserij heeft, hebben wij voor jou de passende industriële wasmachine / wasdroger. Koop, Huur of Lease? Geen probleem!

Toen wij 30 jaar geleden begonnen was het reviseren van industriële en professionele wasapparatuur onze core business. Wij reviseren al 30 jaar industriële wasapparatuur, wij kennen alle machines van binnen en buiten. Hierdoor draaien al onze gereviseerde wasmachines weer als nieuw en bieden wij je uiteraard ook garantie aan.

wij exporteren onze gereviseerde wasserijmachines over de gehele wereld, en plaatsen deze machines met ons eigen team op jou locatie.

Trots zijn wij op het feit dat wij officieel dealer zijn van de volgende topmerken: Miele en Electrolux. Hierdoor kunnen wij gereviseerde wasserij machines leveren als wel nieuwe industriële machines. Een combinatie van gereviseerd met nieuw behoort ook tot de mogelijkheden bij Laundrysystems.nl.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen?

Wij begrijpen als geen ander dat je niet zomaar een industriële wasmachine of droger aanschaft. Je moet namelijk rekening houden met bijvoorbeeld het aantal kilo's wat je wil gaan wassen, of je de juiste afvoeren hebt, of je krachtstroom tot je beschikking hebt en of je wilt huren, kopen of bijvoorbeeld leasen.

Wij bieden je graag onze 30 jaar ervaring aan zodat je zelf niet op onderzoek hoeft te gaan, plan gerust een vrijblijvend adviesgesprek in.