Professionele wasmachines voor sportclubs

Op zoek naar professionele wasmachines voor uw sportclub? Wij begrijpen hoe belangrijk schone tenues voor u zijn. Ons doel? Om professioneel wassen eenvoudig te maken. 

Weet u niet zeker wat u nodig heeft? Wij kunnen u helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf. Kies uit een breed scala aan professionele wasmachines, drogers en betaalsystemen voor verschillende budgetten. Ook kunnen wij u helpen met het vinden van het juiste merk waaronder Miele Professional en Electrolux Professional.

Met onze flexibele financieringsregelingen, zonder investering, maken wij duurzaam en professioneel wassen betaalbaar en wordt u ondersteund door probleemloze service waarop u kunt vertrouwen.

Wij hebben de grootste voorraad Miele Professional en Electrolux professional wasmachines en plaatsen al meer dan 30 jaar bij onze klanten. 

Wij bieden ook gebruikte professionele wasmachines aan. Deze worden compleet gereviseerd inclusief een revisie- en garantiecertificaat. 

Weet je niet wat het beste bij je situatie past? Plan dan gerust een gratis advies gesprek in en maak gebruik van onze ruim 30 jaar ervaring.

 

Sorteer op:
Electrolux
Professionele Electrolux TD6-6
6 kg capaciteit
Electrolux
Professionele Electrolux WH6-7
7 kg capaciteit
Electrolux
Professionele Electrolux TD6-7
7 kg capaciteit
Electrolux
Professionele Electrolux WH6-8
8 kg capaciteit
Miele
Professionele Miele PWM 908
8 kg capaciteit
Miele
Professionele Miele PDR908
8 kg capaciteit
Miele
Professionele Miele PW6080 Vario XL
9 kg capaciteit
Tijdelijke actie
Miele
Industriële Miele PW6101
10 kg capaciteit
7.800,-
3.999,-
Electrolux
Industriële Electrolux TD6-10
10 kg capaciteit
Electrolux
Industriële Electrolux WH6-11
11 kg capaciteit
Miele
Industriële Miele PWM 912
12 kg capaciteit
Tijdelijke actie
Miele
Industriële Miele PW6131
13 kg capaciteit
8.500,-
4.999,-
Professionele wasmachine kopen?
Professionele wasmachine kopen?

Professionele wasmachines zijn uitermate geschikt om intensief en professioneel mee te wassen. Bovendien gaan professionele wasmachines een stuk langer mee dan huishoudelijke wasmachines. Wij hebben de grootste voorraad van de Benelux en plaatsen deze machines al meer dan 30 jaar bij onze klanten.

Geschikte branches industriële wasmachines

Het feit dat industriële wasmachines een stuk langer mee gaan maakt deze wasmachines uitermate geschikt voor:

  • wasserijen;
  • wasserettes;
  • zorg;
  • stomerijen;
  • horecagelegenheden;
  • campings/recreatie;
  • Maritieme sector;
  • stallen;
  • tankstations.

Deze sterke wasmachines zijn in feite voor iedereen die op professioneel niveau willen wassen.

Nieuwe of gereviseerde industriële wasmachine?

Wij bieden zowel gereviseerde- als nieuwe industriële wasmachines aan, zelfs een combinatie is mogelijk. 

Toen wij 30 jaar geleden begonnen was het reviseren van industriële en professionele wasmachines onze core business. Wij reviseren al 30 jaar Miele en Electrolux wasmachines, wij kennen alle machines van binnen en buiten. 

wij exporteren onze gereviseerde en nieuwe wasserij machines over de gehele wereld, en plaatsen deze machines met ons eigen team op jouw locatie. In onze eigen werkplaats in Hardenberg (Overijssel/Nederland) reviseren wij elke machine die wij leveren. Zo weet je zeker dat je een machine koopt welke vele jaren mee gaat.

Wij hebben zowel nieuwe als gereviseerde machines op voorraad staan.

Verschil industriële wasmachines en professionele wasmachines

Het verschil tussen industriële wasmachines en professionele wasmachines is lastig te bepalen. Dit komt al snel neer op appels met peren vergelijken. Professionele wasmachines lijken in eigenschappen vaak op geoptimaliseerde huishoudmachines. Integendeel tot Industriële Wasmachines die wel degelijk anders zijn gebouwd.

Uiteraard vraagt iedere wasoplossing om maatwerk, voor de één is een professionele wasmachine de oplossing terwijl de andere situatie wellicht om een industriële wasmachine vraagt. Wij snappen dat je niet iedere dag voor deze keus staat. 

Wij helpen je graag om de juiste keus te maken zodat je later geen spijt krijgt van de gekozen oplossing, vraag gerust om gratis advies en één van onze adviseurs staat je graag te woord digitaal of met een verse kop koffie.

Officiële Miele en Electrolux dealer

Wij zijn exclusieve dealer van de top merken Miele en Electrolux, de industriële wasmachines van deze merken hebben elk hun eigen sterke eigenschappen. Eén van de overeenkomsten is dat ze allebei gevestigde merken zijn met kwaliteit ontzettend hoog in het vaandel.

Waarom kiezen voor Laundry Systems

Naast onze 30 jaar aan ervaring in de industriële wasmachine markt hebben wij de grootste voorraad van de Benelux. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij altijd een passende oplossing direct en snel kunnen leveren. 

Daarnaast houdt het niet op als de machine is aangeschaft, wij weten dat de was altijd door gaat. Ook na de aanschaf zorgen wij voor onderhoud en staan wij 24/7 klaar voor eventuele storingen.

Uiteraard begrijpen wij als geen ander dat je niet zomaar een industriële wasmachine aanschaft. Je moet namelijk rekening houden met bijvoorbeeld het aantal kilo's wat je wil gaan wassen, of je de juiste afvoeren hebt, of je krachtstroom tot je beschikking hebt en of je wilt huren, kopen of bijvoorbeeld leasen.

Wij bieden je graag onze 30 jaar ervaring aan zodat je zelf niet op onderzoek hoeft te gaan, plan gerust een vrijblijvend adviesgesprek in.

Ja ik wil graag een adviesgesprek!