Een paardendeken wasmachine kopen

Op maneges en paardensport locaties wordt veel gewassen. Voornamelijk de paardendekens en verschillende dekjes van de paarden worden regelmatig gereinigd. Omdat de dekens vaak zwaar vervuild zijn worden de dekens en dekjes niet in normale wasmachines gewassen. Huishoudelijke wasmachines zijn hier namelijk niet voor gebouwd. Om de dekens te wassen worden speciale “paardendekenwasmachines” gebruikt. Dit zijn industriële wasmachines van goede kwaliteit zodat de dekens goed gereinigd kunnen worden.

 

E-book over wassen van paardendekens

Een wasmachine om je paarden dekens te wassen waarmee je paard in zand, modder en mest heeft liggen rollen is een probleem waar iedereen last van heeft. In dit E-book lees je alles over de beste machines en geven we tips om goed en simpel je paardendekens te wassen. Download het nu hier gratis!

 

Reinigen van zware vervuiling op Paardendekens

Omdat de paardendekens vaak zwaar zijn vervuild zijn er speciale machines nodig om dit te reinigen. De industriële wasmachines die hiervoor geschikt zijn beschikken over een zwaardere ophanging en zijn gemaakt voor het reinigen van extreem zwaar vervuilde materialen.

Doordat de machines zijn uitgerust met grotere trommelgaten kunnen de haren en andere grove vervuiling makkelijk de machine verlaten. Bij een normale machine komt deze grove vervuiling vervolgens vast te zitten in de afvoer. Ook daar is rekening mee gehouden. De machines hebben namelijk niet een afvoerpomp maar een afvoerklep. Dit voorkomt verstopping van de afvoer en versnelt het afvoerproces.

 

Lange levensduur van paardendeken wasmachines

Doordat de paardendekens erg zwaar zijn vergeleken normale was komen wij regelmatig situaties tegen waarbij de ene na de andere machine wordt afgevoerd en vervangen na het reinigen van paardendekens. Dit komt omdat de meeste machines simpelweg niet bestand zijn tegen het wassen van zware materialen zoals paardendekens. Om deze reden kiezen wij zorgvuldig de juiste machines uit. Hier hebben wij jaren ervaring in en hebben inmiddels bij verschillende klanten machines staan die al jaren zonder problemen draaien.

 

De juiste capaciteit

Het vinden van een wasmachine waar een paardendeken in gereinigd kan worden vergt naast een professioneel advies in kwaliteit ook de juiste grootte. Zo heb je in een normale machine nooit voldoende ruimte om een winterdeken te kunnen wassen.

Voor het wassen van paardendekens worden dan ook grotere industriële machines gebruikt met een capaciteit vanaf 10kg. Hierin raden wij sterk aan om je door ons te laten adviseren in de keuze die u maakt in kwaliteit en grootte.

 

Zowel nieuwe als 2e hands wasmachines

Door onze grote voorraad in nieuwe maar ook gereviseerde machines is er altijd een geschikt model op voorraad en kunnen wij snel schakelen. Voor een gereviseerd model betaald je bovendien niet de hoofdprijs. Bij het wassen van paardendekens worden geen ingewikkelde programma’s of nieuwe opties gebruikt en dus kunt u met een goede gereviseerde machine vaak al erg goed uit de voeten. Neem daarom vooral contact op om te kijken naar een geschikt model en bespaar op die manier veel geld!

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen, of wil je graag geadviseerd worden door een van onze medewerkers?

Vul dan een contactformulier in, plan een adviesgesprek of neem direct contact op via een van de onderstaande contactgegevens:

M: [email protected]

T: 0623093317